Élet-Stílus

Kis híján tragédiát okozott Ronaldo gólja (videó)

A kétszeres aranylabdás brazil Ronaldo visszatérését követően megszerezte első gólját tétmérkőzésen, és ez olyannyira megőrjítette csapata, a Corinthians híveit, hogy kis híján tragédiába torkollott az ünneplés... Nézze meg a saját szemével!

A Corinthians a 32 éves csatár góljával mentett pontot vasárnap, az ősi rivális Palmeiras ellen a Paulista bajnokságban lejátszott rangadón. Ronaldo a 63. percben csereként állt be, a 78. percben lőtt egy kapufát, s később is akadt egy helyzete, de a rendes játékidő végén még a Palmeirasnál volt az előny.

A 93. percben aztán egy jobboldali szöglet után a labda átszállt a védőkön, és a nem éppen a fejjátékáról híres klasszis közelről a hálóba bólintott. Pillanatokkal később Ronaldo a fotósok és a társai gyűrűjében a szurkolókkal a kerítésen lógva ünnepelt.

A Corinthians hívei annyira belelkesedtek, hogy magukra rántották a lelátót a pályától elválasztó amúgy sem túl stabil drótkerítést. S bár az esetről készült képek ijesztőek, a hírek szerint senki sem sérült meg.

Ronaldo gólját nem mindennapi ünneplés követte

„Nem tudom leplezni az érzéseimet, ami a gól után történt, egyedülálló pillanat volt, akkor magamat is beleértve mindent tökéletesnek éreztem” – magyarázta Ronaldo, aki 2008 februárjában, még az AC Milan színeiben sérült meg súlyosan, akkor az is felmerült, hogy be kell fejeznie a pályafutását.

Több mint egy év elteltével múlt szerdán, az Itumbiara elleni kupatalálkozón, csereként beállva játszott újra tétmérkőzésen.
A visszatérésének jelentőségét jelzi, hogy – bár felejthető 28 percet produkált… – közvetlenül a lefújást követően, még a játéktéren megrohamozták őt a brazil sajtó munkatársai.

A kialakult lökdösődésben aztán az egy mikrofon eltalálta a jobb szemén a csatárt, aki lehajtott fejjel, a sérülését tapogatva vonult az öltözőbe anélkül, hogy bárkinek is nyilatkozott volna.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik