Élet-Stílus

Inzaghi mesterhármasával nyert a Milan

A rutinos támadó egymaga fektette kétvállra az Atalanta együttesét, győzelmükkel a milánóiak megerősítették harmadik helyüket a tabellán. Meglepetésre hazai pályán botlott a Fiorentina és a Napoli az olasz bajnokságban.

Komoly előnyt szerzett a biztos BL-indulást érő harmadik helyért vívott a harcban az AC Milan együttese. A milánóiak a triplázó Inzaghi vezérletével öt pontra megléptek a hazai pályán vereséget szenvedő Fiorentinától.

A rutinos Milan-csatár már a hetedik percben beköszönt a San Siróban vendégeskedő Atalantának. Igazándiból semmi különlegeset nem csinált a 35 éves Pippo, csak a maga utánozhatatlan módján remekül helyezkedett. A második félidőben szerzett két találatánál is hasonló volt a forgatókönyv.

A góllövés még mindig nagyon megy (MTI/EPA)

A góllövés még mindig nagyon megy (MTI/EPA)

A 3-0-s végeredmény azonban nem tükrözi a játék képét, hiszen az Atalanta a mérkőzés jelentős részében veszélyesebb volt, a Milan viszont kihasználta a lehetőségeit, és tartja a lépést a szombaton diadalmaskodó éllovas Interrel, és a második Juventusszal.

A negyedik helyen álló Fiorentina viszont meglepetésre simán kikapott otthon a Palermótól. A Bologna a szintén mesterhármast szerző Di Vaio góljaival győzte le a Sampdoriát, a Lazio pedig Nápolyból hozta el mind a három pontot.

Serie A, 27. forduló:
AC Milan-Atalanta 3-0 (1-0)
Gól: Inzaghi (7., 71., 74.)

Bologna-Sampdoria 3-0 (1-0)
Gól: Di Vaio (45., 87., 91.)

Catania-Siena 0-3 (0-1)
Gól: Maccarone (10.), Ghezzal (70.), Jarolim (90.)

Chievo-Cagliari 1-1 (0-1)
Gól: Makinwa (56.), illetve Jeda (28.)

Fiorentina-Palermo 0-2 (0-0)
Gól: Simplicio (48.), Miccoli (56.)

Lecce-Reggina 0-0

Napoli-SS Lazio 0-2 (0-0)
Gól: Rocchi (57., 65.)

Szombati meccsek:
Torino-Juventus 0-1
Genoa-Internazionale 0-2
AS Roma-Udinese 1-1

Ajánlott videó

Olvasói sztorik