Élet-Stílus

Kizárták a Dunaújvárost

A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) fegyelmi bizottsága pénteken kizárta a mostani szezonból az NB II-től visszalépett Dunaújváros csapatát.

Az MLSZ honlapja szerint a döntés 15 nap múlva emelkedik jogerőre.

Ezt követően – a döntés alapján – az együttes valamennyi őszi eredménye érvényben marad, tavasszal minden egyes fordulóban szabadnapos lesz a kisorsolt ellenfél, s automatikusan megkapja a mérkőzés három pontját, 3-0-s gólkülönbséggel.

A határozat kimondja, hogy az egyesület a 2009/2010-es szezonban csak két osztállyal lejjebb, azaz a megye I-ben szerepelhet, korosztályos csapataival együtt.

Új időpontok az NB II-ben

Az MLSZ versenybizottsága megváltoztatta az Ajka-Gyirmót, a Békéscsaba-Ferencváros, valamint a Ferencváros-BKV Előre NB II-es bajnoki kezdési időpontját. A Nyugati csoportban március 8-án14.30 órára kisorsolt Ajka-Gyirmót mérkőzés új kezdési időpontja: március 18. 15 óra.
A Keleti csoportban március 21-én 15 órakor esedékes Békéscsaba-Ferencváros meccs 24-én 19 órakor lesz. Az ugyancsak a Keleti csoportban március 29-én 15 órára kisorsolt Ferencváros-BKV Előre mérkőzés új kezdési időpontja: március 29. 17.30 óra.
A szövetség korábban már jelezte, a Soproni Liga 16. fordulóból elhalasztott ZTE-DVSC bajnoki április 8-án 17 órakor lesz.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik