Élet-Stílus

Cassano lehet Nedved utódja

A Juventus jelezte, szívesen pótolná a genovai Antonio Cassanóval a visszavonulását nemrég bejelentő cseh Pavel Nedvedet. A torinóiaknak azonban igyekezniük kell.

A madridi mizériát követően a Sampdoriánál ismét régi – római – fényében ragyogó Cassano pazar formában futballozik, legutóbb a Milan elleni bajnokin, valamint az Inter elleni kupamérkőzésen vezényelte győzelemre a kikötővárosiakat.

A nem egyszer kezelhetetlen, öntörvényű fenegyerek olyan érett produkcióval lepte meg a bajnokságot utcahosszal vezető fekete-kékeket, hogy gyakorlatilag „egyedül verte meg” a bajnokot – gól, majd gólpassz, emellett az Inter védőinek folytonos terrorizálása: Rivas és Cordoba talán azóta is csuklik.

Cassano ázsiója nagyot nőtt (Ansa)

Cassano ázsiója nagyot nőtt (Ansa)

A nagy átigazolásokkal rendszerint csak a nagy elhatározásokig – Frings, Diego, Schweinsteiger, Ribéry, Benzema, újabban a valenciai David Silva – jutó zebrák a Juventushoz igencsak közel álló torinói Tuttosport szerint készek tárgyalni a Sampdoriával.

Talán még az sem riasztja el őket, hogy „Il Talentino” ára mintegy 20 millió euróra rúg (ebből 4.5 a „társtulajdonos” Real Madridot illetné).

A sportlap szerint Alessio Secco a közeljövőben szeretné asztalhoz édesgetni Beppe Marottát, a ’Doria sportigazgatóját, és Beppe Bozzót, Cassano ügynökét is.

A sietősebb tempó érthető, hisz a szélsőt az Internél is figyelik, ráadásul Olaszországban köztudott, hogy a válogatott játékos az Internek szorít – már akkor, ha épp nem a pályán csinál bohócot a fekete-kékek védőiből.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik