Élet-Stílus

A csúcson akar maradni az FTC

Minden meccsen győzni akar Bobby Davison, a Ferencváros labdarúgócsapatának vezetőedzője, aki valamennyi poszton legalább két bevethető játékossal vág neki a labdarúgó NB II hétvégén rajtoló tavaszi szezonjának.

“Öt új játékos érkezett hozzánk a télen, s ugyan többen mondják, hogy túl sok futballista van a keretünkben, az ősszel is volt kilenc sérültünk, ami óvatosságra intett” – mondta a Keleti csoportban listavezető csapat csütörtöki sajtótájékoztatóján Davison, aki elégedett az új játékosokkal éppúgy, mint a csapat téli felkészülésével.

A szakember tájékoztatása szerint az augusztusban súlyos sérülést szenvedett Lipcsei Péter két-három hét múlva térhet vissza.

A sajtóesemény másik apropója a klub Albert Flórián Stadionban található új boltjának megnyitója volt. Ez az első olyan üzlet, amely teljesen a Ferencváros tulajdonában van.

Davison: a sok játékos is lehet kevés (MTI)

Davison: a sok játékos is lehet kevés (MTI)

Berki Krisztián, az FTC Zrt. vezérigazgatója a villanyvilágítással napokban felmerült problémával kapcsolatban elmondta, a szokásos szezon előtti karbantartási munkák során derült ki, hogy gyenge a teljesítménye a világítótesteknek a stadionban, s a problémát valószínűleg a március 16-ra tervezett Bőcs elleni bajnoki rangadóig nem sikerül megoldani.

Ezért az FTC kérte az MLSZ-t, hogy a 19 órára kiírt mérkőzés időpontját módosítsa.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik