Élet-Stílus

Csúcsfogyasztó: a reggeli reneszánsza

Többségünk tisztában van vele, hogy a reggeli a legfontosabb napi étkezés. Az unalmas felvágott, paradicsom, paprika hármast viszont nehéz izgalmassá tenni napról napra.

Egy kis dizájnsegítség mindenesetre hasznos lehet, hogy legalább az elkészítés és a szervírozás ne legyen annyira unalmas.

Kezdésképp már a pirítóst se tegyük akármibe. Itt van a Nintendo Wii által inspirált kenyérsütő, ami 45 fokban dobálja ki az elkészült toastokat. Ha kellően ügyesen állítjuk be, akkor akár a tányéron landol a frissen pirult kenyér. (További érdekes reggeliző kellékek Ivo Vos dizájnertől.)

Csúcsfogyasztó: a reggeli reneszánsza 1

Nos, az sem teljesen mindegy, milyen tányéron fogyasztunk. Erre is van egy dizájnos és praktikus megoldás, az integrált áramköri lapokat idéző melegítőtányér. A tányért egy 12 voltos tápba kell csatlakoztatni, és máris ideális hőmérsékletű lesz a reggeli szendvics. A leírás szerint még tojássütésre is alkalmas. A dizájnerek honlapja.

Csúcsfogyasztó: a reggeli reneszánsza 1

Végül a reggeli tea is elegáns és modern legyen, itt a Sorapot unikális teás kancsója. Az egyszerű csődizájnban úszó teafű különleges megjelenést ad a reggeli frissítőnek.

Csúcsfogyasztó: a reggeli reneszánsza 1

Ajánlott videó

Olvasói sztorik