Élet-Stílus

Egerbe látogatnak a madridi öregfiúk

Hétvégén jótékonysági teremlabdarúgó-tornát rendeznek az egri Körcsarnokban, ahol fellép a Real Madrid öregfiúk alkotta csapata is.

A pénteki, budapesti sajtótájékoztatón kiderült, hogy a Grupo Milton Kupa elnevezésű eseményen szereplő királyi gárdából, amely többnyire a 90-es évek elején játszó futballistákra épül, a legismertebb José Emilio Amavisca, aki 144-szer húzta magára a Real szerelését a nagycsapatban, s Bajnokok Ligája-győztesnek vallhatja magát.

Puskás Ferenc két egykori játékostársa is tagja a küldöttségnek: Ignacio Zoco csapatvezetőként, míg Pachín edzőként érkezett Budapestre.

A spanyolok első útja a repülőtérről Puskás Ferencnek a Szent István Bazilikában lévő síremlékéhez vezetett.

Szabó András főszervező szerint a torna nyereségét az egri labdarúgóklub utánpótlása kapja meg. Szombaton a felnőttek 2000, a diákok és nyugdíjasok pedig 1500 forintért válthatnak jegyet, míg vasárnapra 1500, illetve 1000 forint a belépők ára. A tornán 36 mérkőzést rendeznek, s a kétnapos tikett 3000, illetve 2000 forintba kerül. Az első napon 9-től 18 óráig, míg másnap 9:30-tól 17:30-ig tart a program.

A legismertebb magyar klubok, így például a Ferencváros, az MTK vagy a Budapest Honvéd öregfiúkból álló csapatát felvonultató torna mellett felnőttviadalt is rendeznek, mégpedig a környékbeli klubok részvételével.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik