Élet-Stílus

Raúl bejelentette visszavonulását

A spanyol együttes támadója egy újságinterjúban elmondta, hogy várhatóan a 2011-ben elköszön a Real Madridtól. Azt még egyelőre nem tudja, hogy végleg befejezi, vagy az Egyesült Államokba megy levezetni.

“Sokan azt mondják, hogy a csúcson kell abbahagyni. De ki tudja, mikor van az a bizonyos csúcs?” – nyilatkozta a 31 esztendős futballista, aki 311 találatával a királya gárda történetének legeredményesebb játékosa, a Bajnokok Ligájában pedig 64 góllal vezeti a vonatkozó listát.

“Úgy gondolom, hogy még két és fél évet focizok. Hat hónappal a tervezett visszavonulásom előtt készítek egy számvetést, aztán meghozom a végleges döntésemet” – fogalmazott a támadó, aki tavaly nyáron kimaradt az Európa-bajnokságot nyert spanyol válogatottból, de még nem tett le arról, hogy a 2010-es világbajnokságon ott legyen a nemzeti tizeneggyel.

Sokad virágzását éli a rutinos támadó (MTI/EPA)

Sokad virágzását éli a rutinos támadó (MTI/EPA)

Raúl megemlítette, elképzelhető, hogy egy esztendőt még külföldön is focizik: “Lehet, hogy az Egyesült Államokban fogok játszani” – mondta a támadó, majd kizárta annak a lehetőségét, hogy egy másik európai csapatban futballozzon.

Az edzősködés is érdekli Raúlt, a játékos ugyanakkor még nem tudja, hogy mihez kezd az aktív pályafutása végeztével. “Bármit is csinálok, 90 százalékban biztosan köze lesz a focihoz és a Real Madridhoz” – nyilatkozott Raúl, aki szerda este a BL-ben tovább növelheti a Liverpool ellen a góljainak a számát.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik