Élet-Stílus

Meg vannak számlálva Benítez napjai

Nem lehet többet fogadni a William Hill fogadóirodánál a Liverpool edzőjének menesztésére azok után, hogy néhány óra alatt hatalmas összegeket érkeztek Rafael Benítezre.

Angliában mindenre lehet fogadni, a William Hillnél például arra is, hogy melyik lesz a következő menesztett edző a Premier League-ben. Kedden még 1 fontra 20-at fizettek volna, ha a Liverpool trénerét bocsátják el, nem sokkal később viszont a cég felfüggesztette a fogadást, miután rengetegen tették fel a pénzüket Rafael Benítezre.

„Nagyon meg lennék lepődve, ha még vasárnap is a spanyol lenne a Liverpool trénere” – nyilatkozta Rupert Adams, a William Hill szóvivője. „Néhány órán belül korábban nem tapasztalt mennyiségű fogadást kötöttek, így az oddsok is értelemszerűen változtak. A felfüggesztés előtt már csak minimális nyereményre számíthattak volna a Benítez menesztésére fogadok.”

Öt éve az Anfield Roadon (MTI/EPA)

Öt éve az Anfield Roadon (MTI/EPA)

A spanyol szakember többször kritizálta a klub vezetőségét, ráadásul a remek szezonkezdés után egyre gyengébben futballozik a csapata. A Liverpool a 2009-es évet a tabella élén kezdte, de azóta pontokat hullajtott a bajnokságban a Manchester City, Stoke City, Wigan és Everton ellenében. Az utóbbi csapat az FA-kupából is kiverte a városi riválist, így Beníteznek nyernie kell a Real Madrid elleni BL-nyolcaddöntőn.

A spanyol szakember 2004 óta irányít az Anfield Roadon, és a legnagyobb sikerét egy évvel később aratta, amikor a vörösökkel csúcsra ért a BL-ben.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik