Élet-Stílus

Kifogyott a védőkből a Manchester United

Újabb manchesteri hátvéd sérült meg szombaton, a Blackburn elleni győztes bajnokin. Rio Ferdinandnak egyelőre nincsen társa a védelem tengelyében, elképzelhető, hogy Sir Alex Ferguson újoncot avat az Inter elleni Bajnokok Ligája mérkőzésen.

Kedden két régi ismerős találkozik a BL nyolcaddöntőjének első mérkőzésén: Ferguson és a MU az olasz bajnokhoz látogat, amelynek a kispadján a Chelsea korábbi trénere, Jose Mourinho ül.

A játéknap legnagyobb érdeklődéssel várt összecsapására nem a legjobb előjelekkel készülhet a címvédő manchesteri alakulat. Nemanja Vidic eltiltás miatt nem játszhat az Internazionale otthonában, az esetleges helyettese, Jonny Evans pedig a Blackburn ellen bajnokin sántikált le a pályáról.

Törheti a fejét Ferguson (MTI/EPA)

Törheti a fejét Ferguson (MTI/EPA)

A napokban szerződést hosszabbító Gary Neville, illetve Wes Brown sérült, John O’Shea felépülése kérdéses, így egyelőre Ferguson sem tudja, hogy ki lesz majd Ferdinand partnere a védelem közepén. „Ez egy rémálom, remélem lesz legalább két egészséges belső védőnk. Wes és Gary biztosan nem játszhat, és az első hírek szerint Jonny sérülése is komoly” – nyilatkozta a Sunday Mirrornak a skót tréner.

A csapat szurkolói most abban bíznak, hogy a lábadozó, és a szombati bajnokit kihagyó, John O’Shea vállalni fogja a játékot. Ha a mester őrá sem számíthat, akkor a mindössze 20 éves James Chester kaphat lehetőséget. A tartalékcsapatban futballozó tehetség, még a Premier League-ben sem mutatkozott korábban be.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik