Élet-Stílus

Kiütötték a Hóhért Szentpéterváron

A Hóhér becenévre hallgató Nagy József, a Boksz Világalapítvány (WBF) korábbi cirkálósúlyú világbajnoka a második menetben kiütéses vereséget szenvedett Szentpéterváron, a hazai közönség előtt küzdő Alekszander Kotlobaj ellen.

A 33 éves hajdúsági bokszoló a pénteki mérkőzés előtt jó
erőben érezte magát, azt mondta, régen sikerült ilyen jól a felkészülése, a szentpétervári összecsapáson azonban a második menetben kiütötte őt egy-egy vereség és döntetlen mellett a 13. győzelmét arató orosz Alekszander Kotlobaj.

A monokli.com beszámolója szerint a rivális előbb egy jobbegyessel megrendítette, majd egy fejre mért jobbfelütéssel padlóra küldte a „Hóhért”, a Boksz Világalapítvány (WBF) korábbi cirkálósúlyú magyar világbajnokát, aki ugyan felállt, ám a mérkőzésvezető már nem engedte tovább küzdeni.

„Nagyon sajnálom, hogy ez most így jött össze. Az első menet alapján verhetőnek tűnt az ellenfelem, de egyszerűen nem találtam magam. Nem éreztem az ütőtávot sem, ez nem az én napom volt…” – nyilatkozta szűkszavúan a fent nevezett forrásnak a magyar ökölvívó.

A „Hóhér” 20 győzelem mellett a negyedik vereségét szenvedte el, ugyanakkor ez volt első alkalom, amikor KO-val kapott ki.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik