Élet-Stílus

Armstrong jól tartja magát a Kaliforniai körversenyen

A korábbi hétszeres Tour de France-győztes amerikai Lance Armstrong jól tartja magát, a negyedik helyen áll a Kaliforniai körversenyen, amelynek csütörtöki szakaszán is a britek kiváló sprintere, Mark Cavendish diadalmaskodott.

A villámlábú Cavendish zsinórban második részsikerét aratta a Kaliforniai körversenyen. Csütörtökön, a viadal leghosszabb,
216 kilométeres szakaszát lezáró sprintbefutó során a belga Tom Boonent és a spanyol Pedro Horrillót utasította maga mögé.

Az összetettben továbbra is Levi Leipheimer vezet, a tavalyelőtti és a tavalyi versenyen is győztes amerikai bringás előnye 24 másodperc az ausztrál Michael Rogersszel szemben.

Armstrong csütörtökön a mezőnnyel érkezett meg a célba (MTI/EPA)

Armstrong csütörtökön a mezőnnyel érkezett meg a célba (MTI/EPA)

Ugyanakkor a korábbi hétszeres Tour de Framce-győztes
Lance Armstrong is nagyszerűen tartja magát: félperces hátránnyal a negyedik helyről várhatja a folytatást, a pénteki 24 kilométeres időfutamot, amelyen akár el is dőlhet a verseny.

A három és fél éves kihagyás után idén visszatért Armstrong ezt megelőzően az ausztráliai Tour Down Underen is indult – ott a 29. helyen végzett -, majd a Giro d’Italián és a Tour de France-on is nyeregbe pattan.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik