Élet-Stílus

Geráéknak esélyük nem volt a MU ellen – videó

A Fulham kezdőjében kapott helyet a magyar középpályás a Premier League harmadik fordulójából elhalasztott mérkőzésén, de ő sem tudta megállítani a Manchester Unitedet. Az angol bajnok sorozatban 14. meccsén nem kapott gólt, és már öt ponttal vezeti a tabellát.

A Fulham együttese csak a manchesteri csatároknak „köszönheti”, hogy nem kapott nagyobb verést az augusztusról elhalasztott bajnoki mérkőzésen. A londoniaknak esélye sem volt az Old Traffordon, mivel Paul Scholes már a 12. percben betalált. A rutinos középpályás egy szöglet után, jó 28 méterről kapásból tüzelt, a vendégek kapujában álló Mark Schwartzer pedig bevédte a középre tartó lövést.

Edwin van der Sar (középen) 1302 perce nem kapott gólt (MTI/EPA)

Edwin van der Sar (középen) 1302 perce nem kapott gólt (MTI/EPA)

A folytatásban egykapuzott Sir Alex Ferguson csapata, szinte percenként kerültek helyzetbe a támadók, akik azonban megkegyelmeztek a labdával csak elvétve találkozó vendégeken, és a szünetig csak egy újabb hazai gól született: Berbatov egy látványos összejáték utáb volt eredményes.

A fordulás után sem változott a játék képe, ezen az estén esélye nem volt a Fulhamnak. A kegyelemdöfést a sérüléséből visszatérő, és a csereként érkező Wayne Rooney adta meg a 63. percben a vendégeknek. Gera Zoltán kezdőként lépett pályára és a 86. percben cserélték le.

Győzelmével öt pontra meglépett a tabella második helyén álló Liverpooltól a MU, amelynek nyolc pont az előnye a meglepetésre harmadik helyen álló Aston Villával szemben.

Premier League, 3. forduló:


Manchester United-Fulham 3-0 (2-0)


Gól: Scholes (12.), Berbatov (30.), Rooney (63.)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik