Élet-Stílus

A Liverpool fél a Real Madridtól

Bő egy héttel a Real Madrid-Liverpool Bajnokok Ligája-csata előtt elkezdődött az üzengetés - Rafael van der Vaart azt állítja, az angol együttes fél a Realtól.

A holland játékos érvelésre ugyan komoly helyeken nem állná meg a helyét, de mindenképpen érdekes. „A Liverpool azért tart, fél tőlünk, mert mi vagyunk a Real Madrid, emellett pedig remek játékosaink vannak” – magyarázta az egyébként nagy csatára számító Rafael van der Vaart, aki nem tartozik a meghatározó labdarúgók közé a királyi csapatban, jobbára csereként játszik.

Ha éppen nem a labdával van elfoglalva, arról ábrándozik, hogy Bajnokok Ligáját nyer a Reallal.

„Szeretnénk sikeresek lenni a nemzetközi porondon, a magam részéről bármit megteszek, hogy a mieink legyen a BL-serleg” – így a válogatott középpályás.

Félelmetesek. Van der Vaart a kép bal oldalán (MTI/EPA)

Félelmetesek. Van der Vaart a kép bal oldalán (MTI/EPA)

Egyébiránt a szezonban nyújtott teljesítmények alapján a liverpooliaknak nincs félnivalójuk, ugyanúgy másodikok a Premier League-ben, mint a Real a spanyol bajnokságban, ráadásul amíg a királyiakat 10 pont választja el Barcelonától, ők mindössze két ponttal maradnak el a címvédő Manchester Unitedtől. Igaz, a „vörös ördögök” egy meccsel kevesebbet játszottak.

A Real Madrid és a Liverpool nyolcaddöntős párharcának első mérkőzésére február 25-én, Madridban kerül majd sor, a visszavágó pedig március 10-én lesz az Anfield Roadon.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik