Élet-Stílus

Hiába keresik, Scolari nem akar dolgozni

A Chelsea-től elküldött Luiz Felipe Scolarit a Portsmouth-szal és a Manchester Cityvel is hírbe hozták, de ebben a szezonban már sehol sem vállal munkát.

Lapértesülések szerint a Manchester City a csapattal várakozások alatt teljesítő, sokat kritizált Mark Hughes helyett alkalmazná a brazil edzőt, akit a Portsmouth is szívesen látna, annál is inkább, mert még mindig nem találta meg a végső megoldást a nemrég kiebrudalt Tony Adams pótlására.

Ugyanakkor mielőtt az angol sajtó nagyon belejött volna a találgatásokba, Scolari ügynöke úgy nyilatkozott: a 2002-ben a brazilokkal világbajnoki címet nyert 60 éves szakvezető sem itt, sem ott nem vállal munkát.

Egyelőre sehol sem akar dirigálni (MTI/EPA)

Egyelőre sehol sem akar dirigálni (MTI/EPA)

„Nem állunk kapcsolatban sem egyik, sem másik klubbal.
Scolari ebben a szezonban nem kíván dolgozni, pihen, és majd csak júniusban hozza meg döntését a jövőjét illetően – nyilatkozta Acaz Felleger, a Guardian című brit lapnak.

A brazil edző a nyáron a portugál válogatott kispadját cserélte a Chelsea-ére, de a londoni klub vezető múlt hétfőn útilaput kötöttek a talpára, és – egyelőre – a szezon végéig az orosz válogatott kapitányát, Guus Hiddinket nevezték ki a helyére.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik