Élet-Stílus

Garayt fűti a bosszúvágy

Erdei Zsolt és Hugo Hernan Garay harmadik, mindent eldöntő összecsapása augusztus 22-én Budapesten kerülhetne megrendezésre.

Mióta az argentin világbajnok lett és ráadásul az Universum is szerződést kötött vele, azóta kézenfekvőnek tűnik a korábban már kétszer is mérkőző világbajnokok összecsapása. Egy biztos, Garay nagyon akarja ezt a meccset. Erdei bár többször kijelentette, hogy a háta közepére sem kívánja El Pigut, azért nem fog lemondani a címegyesítésről, ami régóta dédelgetett álma.

Az Universum egyelőre nem nyilatkozik az ügyben, Garay pedig Argentínából üzent. “Ha háromszor megvédem a címem, akkor ebben az évben már a visszavonuláson fogok gondolkodni. Most az a tervem, hogy biztosítsam a családom jövőjét, utána majd eldöntöm, hogy mit is akarok majd az életemmel” – mondta Garay a DyN-ben adott interjújában.

Kétszer is csak nagyon szoros meccsen kapott ki Erdeitől (MTI/EPA)

Kétszer is csak nagyon szoros meccsen kapott ki Erdeitől (MTI/EPA)

A WBA bajnok a tavalyi évet nevezte pályafutása csúcsának, mikor is július 3-án legyőzte Barashiant és elhódította a szervezet övét, majd november 22-én Németországban Brahmer ellen első ízben védte meg címét, teljesítményéért pedig elnyerte a bokszszakírók által alapított Firpo de Oro, illetve az Olimpia de Plata díjakat.

“Ez nagyon boldoggá tett, és még inkább arra ösztönöz hogy előrébb lépjek. Ebben az évben szeretnék megküzdeni Erdeivel. Meglátjuk, hogy a promóterem mire jut, de én vele akarok bokszolni és megszerezni a címét. Jó lenne, ha Argentínába tudnánk hozni a meccset” – nyilatkozta Garay, aki korábban kétszer is elbukott a magyar klasszis ellen. “Minden vágyam ez a meccs, egy tüske maradt bennem és amint meglesz a lehetőség rá, el fogom távolítani.”

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik