Élet-Stílus

Veszélyben Nesta karrierje?

Krónikus hátproblémái nem javulnak, ráadásul újabb izomsérülést szenvedett az AC Milan világbajnok védője. Újra műteni kellene Alessandro Nestát, ugyanakkor egyes sajtóértesülések szerint vége a pályafutásának.

Hónapok óta nem léphetett pályára Alessandro Nesta, a milánói együttes 32 éves védője, ám az utóbbi hetekben sokat javult az állapota. Az olasz lapok már arról cikkeztek, hogy a vasárnapi milánói derbin a kispadra ülhet, ám újra lesérült, és elképzelhető, hogy ezzel végleg vége a karrierjének.

A csapat pénteki edzésén lesérülő játékos ebben a szezonban már biztosan nem játszhat. Nesta jelenleg Miamiban konzultál specialistákkal. A szakértők szerint csak egy újabb bonyolult műtéttel lehetne tartósan kezelne a védő sérülését, de ha a beavatkozás rosszul sikerül, akkor ez karrierje végét jelentené.

Nesta 2002-2003-as szezonban igazolt 30 millió euróért a Laziótól a milánói alakulathoz, és a jelenlegi szerződése 2011-ig érvényes. A római születésű játékos a 2006-os világbajnokság után visszavonult a válogatottságtól, miután 78-szor húzta fel a címeres mezt. Az idényben még egyetlen egy meccsen sem szerepelt az AC Milanban.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik