Élet-Stílus

Feladta magát Sztojka Iván

Csütörtökön éjfél előtt néhány perccel megjelent ügyvédjével a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányságon Sztojka Iván, a vasárnap hajnalban, Veszprémben elkövetett gyilkosság egyik gyanúsítottja.

A 27 éves férfit a rendőrség azonnal őrizetbe vette. A gyanúsított kihallgatása folyamatban van. Sztojka Iván ellen a rendőrség korábban nemzetközi körözést adott ki.

A hatóságok számítottak arra, hogy feladja magát a gyanúsított, ugyanis a szüleinek levélben megírta, hogy ezt fogja tenni. Úgy fogalmazott, hogy a bűncselekményt nem ő követte el, ő csupán rosszkor, rossz helyen volt.

A bakonyi megyeszékhely Patrióta bárjában vasárnap hajnalban szóváltást követően meggyilkolták Marian Cozmát, az MKB Veszprém kézilabda csapatának és a román válogatottnak a tagját. A segítségére siető csapattársai, Ivan Pesic kapus és Zsarko Sesum irányító játékos pedig súlyos sérüléseket szenvedtek.

A veszprémi bűntény két gyanúsítottját, a sárbogárdi Raffael Sándort és a budapesti Németh Győzőt már kedden Ausztriában őrizetbe vették. Bűntársuk, Sztojka Iván csütörtök éjszakáig szökésben volt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik