Élet-Stílus

Szerződést hosszabbított Ryan Giggs

Az angol sajtóban olyan hírek is felmerültek néhány hete, hogy Ryan Giggs a szezon végén szögre akasztja a stoplist, de a Manchester United csütörtökön hivatalosan is bejelentette, hogy egy évvel meghosszabbították a rutinos középpályás júniusban lejáró szerződését.

Január elején a walesi játékos a Sunnak adott nyilatkozatában maga sem zárta ki annak a lehetőségét, hogy a szezon végén befejezi. „Addig szeretnék futballozni, amíg élvezem a játékot, bírom a tempót és a tréner igényt tart rám – nyilatkozta a 35 éves játékos.

A manchesteri klub honlapján megjelent közlemény szerint Giggs továbbra is élvezi a játékot. „Egy rendkívülien tehetséges és fiatal csapat tagja vagyok. Remek a hangulat, szeretnék minél sikeresebb lenni a klubbal” – nyilatkozta a walesi.

Páratlan sikertörténet a középpályásé, aki a Vörös Ördögökkel összesen 28 trófeát nyert: kétszer a BL-ben ért a csúcsra, tízszeres angol bajnoknak mondhatja magát, és négyszer diadalmaskodott az FA-kupában. A 64-szeres walesi válogatott a tavalyi BL-fináléban döntötte meg a legendás Sir Bobby Charlton rekordját, mostanra 781 alkalommal lépett pályára MU-mezben.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik