Élet-Stílus

Kaká nem játszhat a milánói derbin

Az AC Milan brazil játékosa egy kisebb sérülés miatt biztosan nem léphet pályára a hétvégén a listavezető Internazionale elleni rangadón. A támadó középpályás a válogatottból is hiányozni fog a világbajnok olaszok elleni barátságos meccsen.

Kedden barátságos meccsen találkozik az elmúlt két labdarúgó-világbajnokság győztese: a 2006-ban aranyérmet nyerő olaszok, a 2002-ben csúcsra érő brazilokkal találkoznak. A selecao egyik legnagyobb sztárja kisebb sérülés miatt nem játszhat, de a hétvégi olasz bajnoki rangadón is csak a lelátóról szurkolhat a társaknak Kaká.

Az AC Milan játékosa a hétvégi, Reggina elleni bajnokin szedett össze egy kisebb sérülést. A tökutolsó elleni mérkőzésen gólt szerzett a brazil, ám a büntetőjével is csak pontot mentett a csapata. 12 perccel a lefújás előtt Kaká cserét kért. „Fájdalmai vannak a bal lábában, de szerencsére az orvosi vizsgálatok után kizárható egy komolyabb sérülés. Így is legalább két hétig nem játszhat” – olvasható a milánói klub hivatalos közleményében.

Az Internazionale eközben magabiztosan győzött a Lecce vendégeként, és nyolc ponttal ellépett a harmadik pozícióba visszacsúszó városi riválistól a hétvégi városi derbi előtt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik