Élet-Stílus

Játékosokkal segítene a Pick Szeged

A vasárnap hajnali tragédia miatt egyelőre még nem tudni, hogy mikor játssza következő mérkőzését az MKB Veszprém kézilabdacsapata. A keretet bővíteni kellene, a nagy rivális Szeged segítene.

A döbbenetes tragédia után a hétfői és keddi megbeszéléseken dől el, hogy az MKB Veszprém játékosai képesek lesznek-e lejátszani a vasárnapi Ademar León elleni sorsdöntő BL-mérkőzésüket – írja a kezilabda.com.

A tavaszi szezonra viszont pótolni kellene a pótolhatatlant: az MKB Veszprém tárgyalásokat kezdett a Barcelonával, és a VFL Gummersbachhal is, hogy engedjék vissza Veszprémbe Putics Barnát és Fazekas Nándort (aki nyáron mindenképpen hazatér Magyarországra). Putics Barna elmondta, amennyiben a katalánok elengedik, azonnal hazatér, tartozik ezzel az egyesületnek.

Vasárnap esti megemlékezés Veszprémben (MTI)

Vasárnap esti megemlékezés Veszprémben (MTI)

Liszkai Szilveszter kapus jelenleg Tatabányán kézilabdázik, ám elképzelhető, hogy ő is visszatérhet nevelőcsapatába.

Uros Vilovski már évek óta a veszprémi keret tagja, az elmúlt években kölcsönjátékosként szerepelt az NBI-ben. Decemberben viszont nevezte őt klubja bajnokin, így várhatón tavasszal Gál Gyula mellett ő lesz az MKB másik beállója.

Pistrui László, a Pick Szeged tulajdonosa a Délmagyar.hu érdeklődésére elmondta, hogy játékosokkal is segítenék az MKB-t. Julian Stamate és Lele Ákos ősszel nem lépett pályára BL-mérkőzésen, így tavasszal akár a Veszprémnél játszhatnak kölcsönben.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik