Élet-Stílus

Elkezdődött a „csata” Beckhamért

Beindult a gépezet: David Beckham képviselői felvették a kapcsolatot a Los Angeles Galaxy vezetőivel, hogy a játékos eladásáról tárgyaljanak. Ugyanakkor az angol futballista a fizetését illetően már megegyezett az AC Milannal.

David Beckham az amerikai profiliga szünetében, március 8-ig kölcsönben játszik az AC Milanban, de a „Spiceboy” tovább is szívesen maradna, és az olasz klub is szeretné megtartani a kifejezetten jó teljesítményt nyújtó, az olasz bajnokságban két-két gólt, illetve gólpasszt jegyző angol labdarúgót.

Adriano Galliani, a milánóiak vezérigazgatója elárulta: Beckham képviselői felvették a kapcsolatot a Los Angeles Galaxy főnökeivel, hogy előkészítsék a terepet az AC Milannak.

„David ügyvédei a Galaxyval egyeztetnek, és ha sikerrel járnak, azaz a klub vezetői hajlandóak tárgyalóasztalhoz ülni, mi azonnal ugrunk, mégpedig boldogan” – nyilatkozta Galliani.

Beckham maradna a divat fővárosában (MTI/EPA)

Beckham maradna a divat fővárosában (MTI/EPA)

Az Egyesült Államokból származó hírek szerint nem reménytelen az AC Milan helyzete, a Galaxy hajlandó lemondani a 33 éves angolról. Amikor a kaliforniaiak vezetőedzőjét, Bruce Arenát erről faggatták, először is leszögezte: nem engedi, hogy a csapata felkészülését megzavarja ez az ügy, majd ehhez hozzátette:
az a legfontosabb, hogy a Los Angeles Galaxy jól járjon…

Közben David Beckham ismét megerősítette a szándékait: „Szívem szerint természetesen maradnék. Sejtettem, hogy jól fogom magam érezni Milánóban, de arra nem számítottam, hogy ennyire jó lesz, ilyen nagyon élvezni fogom ott a játékot.”

A La Gazzetta dello Sport szerint Beckham már meg is egyezett az AC Milannal arról, hogy 4,5 millió eurót fog keresni a szezon végéig, amennyiben maradhat az olasz csapatnál. Beckham végleges szerződtetésében Carlo Ancelotti vezetőedző is bízik, éppen ezért benevezte az UEFA-kupa további küzdelmeibe.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik