Élet-Stílus

Videó a legsötétebb szemlefilmről

admin
admin

2009. 02. 02. 06:30

Sopsits Árpád felkiáltásként, sikolyként értelmezi A hetedik kör című új filmjét, amely egy kiskamaszcsoport tragédiával végződő történetét meséli el. A filmben megjelenik maga a gonosz is – egy gyerek képében. Vagy nem? Megtudhatják a videointerjúból.

A film az elmúlt években Magyarországon megtörtént, megmagyarázhatatlannak tűnő tragikus események – kamasz öngyilkosságok – motívumaiból építkezik. Elsősorban azt az atmoszférát mutatja be, amiben ezek a dolgok megtörténtek, megtörténhettek, egyfajta látleletet adva korunk összezavarodott lelkületéről. A történet a kamaszkorról, az élet és a halál különös megtapasztalásáról szól, amikor a gyermekekben szinte egyszerre ébred fel a szexuális- és a halálvágy.

A rendező – mint a FigyelőNetnek elmondta – elsősorban arra akarta felhívni a figyelmet, hogy figyeljünk oda gyermekeinkre, próbáljuk megválaszolni kérdéseiket. Drasztikus, sötét filmjét Sopsits felkiáltójelnek, sikolynak szánja, kizárólag felnőtt nézőknek.

vissza a címlapra

Legfrissebb videó mutasd mind

Budapest, 2016. február 26.
A Microsoft informatikai világcég magyarországi székháza az egykori óbudai Gázgyár területén létesült Graphisoft parkban, a főváros III. kerületében.
MTVA/Bizományosi: Jászai Csaba 
***************************
Kedves Felhasználó!
Ez a fotó nem a Duna Médiaszolgáltató Zrt./MTI által készített és kiadott fényképfelvétel, így harmadik személy által támasztott bárminemű – különösen szerzői jogi, szomszédos jogi és személyiségi jogi – igényért a fotó készítője közvetlenül maga áll helyt, az MTVA felelőssége e körben kizárt.
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.