Élet-Stílus

Beckham vezette sikerre a Milant (videó)

David Beckham vezetésével az AC Milan 3-0-ra győzött a Lazio otthonában, ezzel felkapaszkodott a második helyre az olasz labdarúgó-bajnokság tabelláján.

Beckhamhez nem véletlenül ragaszkodnak Milánóban, hiszen a csapat hasznára van, a vasárnap esti bajnokin tevékeny részt vállalt a Lazio háromgólos legyőzéséből. A 42. percben kiválóan tálalt Alexandre Pató elé, aki a kapu közepébe továbbított.

Néhány perccel ismét gólpasszt adott a brazil csatárnak, de a bíró les miatt nem adta meg az újabb gólt. Más kérdés, hogy Nicola Rizzoli az első találatnál is ítélhetett volna ugyanígy.

Lazio-AC Milan 0-3

Az angol középpályás a 48. percben ismét feladóként jeleskedett, ezúttal Massimo Ambrosini fejére varázsolta a labdát, amely végül a kapu jobb alsó sarkában landolt.

A 3-0-ás végeredményt a Manchester Cityt kikosarazó
Kaká állította be a hajrában, midőn a Clarence Seedorftól visszakapott labdát higgadtan a bal alsó sarokba gurította.

Sima győzelmével az AC Milan a második helyre kapaszkodott fel a tabellán, míg a Lazio a 10. pozíciót birtokolja jelenleg.

David Beckhammel egyébként még nem veszítettek a milánói piros-feketék, a 33 éves angol jétékossal három győzelem és két döntetlen a mérlegük.


UEFA-kupa: beckhamet is nevezték



Az AC Milan benevezte David Beckhamet az UEFA-kupában szereplő keretébe, annak ellenére, hogy az angol játékosnak elvileg március 8-án vissza kell térnie a Los Angeles Galaxyhoz. Ha az olasz csapatnak nem sikerül egyezségre jutnia az amerikai klubbal, akkor az angol középpályás csak a legjobb 32 közötti párharcban segítheti a milánóiakat.


Serie A, 22. forduló:



SS Lazio-AC Milan 0-3 (0-1)


Gól: Pato (42.), Ambrosini (48.), Kaká (83.)

Korábbi eredmények:
Atalanta-Catania 1-0
Chievo-Sampdoria 1-1
Genoa-Palermo 1-0
Internazionale-Torino 1-1
Reggina-AS Roma 2-2
Siena-Lecce 1-2
Juventus-Cagliari 2-3
SSC Napoli-Udinese 2-2

Ajánlott videó

Olvasói sztorik