Élet-Stílus

Raúl befogta a Real-legendát – videó

Megszerezte a Real Madrid mezében pályafutása 307. gólját a spanyol támadó, és ezzel befogta az örökranglistán a legendás Alfredo di Stefanót. A Numancia ellen Robben is betalált, így a meccset simán hozta a bajnoki címvédő.

Történelmet írt a spanyol bajnokság 21. fordulójában a Real Madrid csapatkapitánya. Raúl szombat estétől holtversenyben di Stefanóval a klub legeredményesebb játékosa 307 góllal. A még mindig csak 31 éves futballista egy a kapusról kipattanó labdából szerezte meg a Numancia ellen a vezetést, és az elmúlt hetekben magára találó Robben biztosította be a győzelmet.

A Numancia otthon a bajnokság első fordulójában óriási meglepetésre megverte a Barcelonát – ez azóta senkinek sem sikerült -, és szombat este a másik nagycsapat, a Real Madrid skalpjára fájt az újonc együttes foga.

A kiscsapat jókora meglepetésre az első félidőben annak rendje és módja szerint lefocizta a fővárosiakat, akiknek óriási szerencséjük volt del Pino fejesénél: a hazai támadó a 27. percben csak a kapufát találta el.

A szünet után nagyot fordult a játék képe, a vendégek röpke nyolc perc alatt kettőt is berámoltak a Numanciának, és a meccs végéig már csak az eredményes tartására törekedtek.

A Real védelme ezen az estén sem tűnt túlzottan stabilnak, Casillasnak jó pár bravúrt be kellett mutatnia, hogy kapott gól nélkül kihúzza a csapat. A Bajnokok Ligájában a Liverpool ellen sokkal többre lesz szükség.



Primera División, 21. forduló:


Numancia-Real Madrid 0-2 (0-0)


Gól: Raúl (48), Robben (56)

Piros lap: Gago (79.)

Athletic Bilbao-Málaga 3-2 (1-1)


Gól: Yeste (37.), Llorente (71.), Laskurain (86.), illetve Luque (3.), Lolo (63.)

Vasárnapi meccsek:

Atlético Madrid-Valladolid 17 ó
Deportivo La Coruna-Villarreal 17
Espanyol-Recreativo Huelva 17
Osasuna-Real Mallorca 17
Racing Santander-FC Barcelona 17
Real Betis-Getafe 17
Valencia-Almería 19
Sporting Gijon-Sevilla 21

Ajánlott videó

Olvasói sztorik