Élet-Stílus

Új bérlő a Studium Irodaházban

Az Iron Mountain közép-európai központja a legújabb bérlője a belváros jelenleg futó legnagyobb A kategóriás irodafejlesztésének, a Studium Irodaháznak

Új bérlő a Studium Irodaházban 1

A Studium a Wing Zrt. (korábban Wallis Ingatlan) vadonatúj fejlesztése, mely a Duna-parton, a Corvinus Egyetem IX. kerületi új épületében valósul meg. Az impozáns, városképbe illeszkedő épület alapterülete mintegy 50 ezer négyzetméter, melynek közel felén található a Studium Irodaház – irodai és szolgáltatói területeivel – és egy kétszintes mélygarázs. Az irodaház földszintjén kapnak helyet a szolgáltatások nyújtására alkalmas üzlethelyiségek, az épület alatt pedig egy kétszintes mélygarázs lett kialakítva.

A fejlesztés igazi kuriózumát az adja, hogy az épület másik felét az egyetem tanszéki, oktatói, kutatói és adminisztratív területei, illetve az egyetemi könyvtár foglalja el.

Az Iron Mountain az irodaépület negyedik emeletére költözött, ahol is a cég regionális, pénzügyi, értékesítési, account menedzsmentje, ügyfélszolgálati diviziója és a teljes adminisztráció foglal helyet.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik