Élet-Stílus

Fideszes képviselő áll a DJ-pult mögé

DJ Nyitrai néven a fideszes országgyűlési képviselő, Nyitrai Zsolt is fellép majd azon a jövő heti jótékonysági DJ-találkozón, amelyet azért szerveznek, hogy felhívják a figyelmet a lemezlovas (DJ) szakma szabályozatlanságára.

Nyitrai Zsolt még tavaly decemberben nyújtott be írásbeli kérdést a gazdasági miniszternek arról, hogy bárki lehet-e lemezlovas. Kérdését az indokolta, hogy 2006-ban eltörölték az ehhez szükséges vizsgát, amelyet az Országos Szórakoztató Zenei Központnál lehetett letenni.

Új szabályozás kell

A fideszes képviselő szerint a kormányszóvivő akkor megpróbálta elviccelni az ügyet, mondván, hogy “Nyitrai Zsolt is lehet lemezlovas”, pedig ez a kérdés igenis fontos a DJ-k számára, ezért vállalta fel, hogy segít nekik, és írásbeli kérdést nyújt be a témában.

A DJ-k nem a régi vizsgát akarják visszaállítani, hanem egy új szabályozást szeretnének, amelyet szakmai fórumokon alakítanának ki. Szerintünk az a legfontosabb, hogy legyen egy minimális követelmény, amelynek mindenkinek meg kell felelnie.

DJ Nyitraira rophatjuk

Annak érdekében, hogy a lemezlovas szakma szabályozatlanságára felhívják a figyelmet, február 6-én egy jótékonysági célú DJ-találkozót szerveznek a Hajógyári-sziget egyik klubjában, ahol pár perc erejéig a fideszes képviselő is fellép majd DJ Nyitrai néven. Az este bevételét a Vakok Batthyány László Római Katolikus Gyermekotthona javára ajánlják fel.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik