Élet-Stílus

Broadway-musical készül Michael Jackson Thrilleréből

Musical készül Michael Jackson Thriller című videóklipjéből a sztár közreműködésével - jelentette be James L. Nederlander, a szerzői jogokat megszerző producercég vezetője.

Jackson 1982-ben megjelent Thriller albuma a világ legnagyobb példányszámban elfogyott lemeze lett. Az album címadó számából John Landis rendezett 14 perces horrorklipet, amely 1983 óta levehetetlenül szerepel az MTV zenecsatorna műsorán.

“Beleszerettem az ötletbe, hogy a Thrillerből musical készüljön. Lány találkozik fiúval, egymásba szeretnek, fiúnak van egy nagy titka, és most mi lesz?” – vázolta hétfőn címszavakban a Thriller The Musical című darab sztoriját Nederlander, akinek cége kilenc Broadway-színház tulajdonosa.

Jackson szóvivője hétfőn megerősítette, hogy a sztár tevékenyen részt vesz majd a musical születésének minden fázisában.

A színpadi műben nemcsak a Thriller, hanem az Off the Wall-album dalai is felcsendülnek, de azt még nem hozták nyilvánosságra, hogy pontosan melyek, és azt sem tudni, hogy ki írja, rendezi és koreografálja majd a darabot.

Az 50 esztendős popkirály a világ legnépszerűbb előadói közé tartozik, ám a kilencvenes évek óta főként botrányaival hívta fel magára a figyelmet. Gyermekmolesztálás miatt is perbe fogták, de 2005-ben felmentették a vádak alól. A visszavonultan élő sztár súlyos anyagi gondokkal küzd: tavaly meg kellett válnia álombirodalmától, a Neverland ranchtól. Jelenleg nincs állandó lakása.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik