Élet-Stílus

A Lazio elődöntős az Olasz Kupában

A Lazio bejutott a Olasz Kupa elődöntőjébe, miután hazai pályán 3-1-re legyőzte a Torinót. A Spanyol Kupa két csütörtöki negyeddöntőjében összesen egy gól esett.

A szünetben Cesare Natali góljával még a Torino vezetett, ám a Lazio a második félidőben tíz perc alatt fordított. Előbb Goran Pandev talált be, egy kiugratás után a kapu közepébe lőtt, majd Stefano Mauri bombázott 25 méterről a bal felső sarokba.

A végén, a 90. percben újabb gólt kapott a Torino: Tommaso Rocchi 19 méterről gurított a bal alsó sarokba, tegyük hozzá: a későn vetődő vendégkapus nem állt a helyzet magaslatán.

Goran Pandevék a négy között (MTI/EPA)

Goran Pandevék a négy között (MTI/EPA)

Az ötödik kupaelsőségére hajtó fővárosi csapat a február 4-én esedékes Napoli-Juventus találkozó győztesével vív meg a döntőbe jutásért, míg a másik ágon a címvédő AS Romát búcsúztató Inter a Sampdoria együttesével találkozik.

A Spanyol Kupa negyeddöntőjében két meccsre került sor csütörtökön, és ezeken összesen egy gól esett. Az Athletic Bilbao-Sporting Gijon meccsen egy sem, miután a hazaiaknál Fernando Llorente tizenegyest is rontott, így a visszavágót a Primera Divisiónban újonc Gijon várhatja kedvezőbb helyzetben.

Ugyanakkor a Mallorca hazai pályán, Alhassane Keita góljának köszönhetően előnyt szerzett a Betisszel szembeni párharcban.

Olasz Kupa, negyeddöntő:
Lazio-Torino 3-1

Szerdán játszották:
Internazionale-AS Roma 2-1
Udinese-Sampdoria 1-1, büntetőkkel: 1-4

Juventus-Napoli, február 4.

(A győztesek bejutottak az elődöntőbe.)

Spanyol Kupa, negyeddöntő, első mérkőzések:
Real Mallorca-Real Betis 1-0
Athletic Bilbao-Soprting Gijon 0-0

Szerdán játszották:
Valencia-Sevilla 3-2
Espanyol-Barcelona 0-0

Ajánlott videó

Olvasói sztorik