Élet-Stílus

Pontlevonással riogat az MLSZ

Három Soproni Ligában szereplő csapat is bajba kerülhet (pontjait veszítheti), ha nem fizeti ki az MLSZ fegyelmi bizottsága által kiszabott pénzbüntetéseket.

A labdarúgó-szövetség fegyelmi bizottsága fordulónként 3-3 pont levonását rendelte el a Diósgyőr, a Nyíregyháza és a REAC csapataival szemben mindaddig, amíg a három klub nem rendezi a testület korábbi határozataiban kiszabott pénzbüntetéseket, Hasonló veszély fenyegeti az NB II Nyugati csoportjában szereplő, ott jelenleg második helyen álló PMFC-t is.

A fegyelmi bizottság arról is döntött, hogy az MLSZ-szel szemben fennálló pénzügyi tartozása miatt a Siófok 390, a Kecskemét 750, a REAC 870, a Nyíregyháza pedig 1.265.000 forint pénzbüntetésben részesül abban az esetben, amennyiben a határozat jogerőre emelkedéséig nem egyenlíti ki adósságát.

A másodosztályú a Vác 420, a Baktalórántháza 290, míg a Baja és a Jászberény 108 ezer forint büntetésben részesül, ha időben nem fizeti ki tartozását – tette közzé a Magyar labdarúgó-szövetség hivatalos honlapja.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik