Élet-Stílus

Ancelotti: Kakával leelőzzük az Intert

Carlo Ancelottival „madarat lehet fogatni" most, hogy Kaká a maradás mellett döntött, és a Milan edzője felettébb optimista a szezon hátralévő részét illetően.

Carlo Ancelotti szívéről nagy kő gördült le, miután kiderült, továbbra is számíthat egyik legjobb játékosára. Kaká ugyanis a szívére hallgatott, amikor nemet mondott a Manchester City elképesztő, 15 millió euró évi fizetésről szóló ajánlatára.

„Rendkívül boldog vagyok. A szív diadalmaskodott. Köszönetet kell mondanom Silvio Berlusconi tulajdonosnak, és persze Kakának, hiszen lássuk be, nem könnyű nemet mondani egy ilyen ajánlatra” – nyilatkozta az AC Milan vezetőedzője.

A szívére hallgatott (MTI/EPA)

A szívére hallgatott (MTI/EPA)

„Ez a döntés azt demonstrálja, hogy a Milan egy különleges klub, egy nagy család, amelynek minden tagja jól érzi magát, és nem kívánkozik el. Itt mindannyian jókedvvel, örömmel dolgozunk és harcolunk, hogy elérjük a céljainkat” – tette hozzá Ancelotti.

A cél pedig a bajnoki cím. „Csak hat pont a lemaradásuk, és Kaká döntése hatalmas lökést ad a csapatnak. Üldözőbe vesszük az éllovas Intert, és hisszük, hogy le is előzzük” – így az edző.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik