Élet-Stílus

Mourinho csöndben maradt, Baptista ollózott

Az Internazionale együttese a hétvégén a szezonbeli leggyengébb teljesítményét nyújtva, 3-1-es vereséget szenvedett Bergamóban. Az olasz bajnok trénere nem talált magyarázatot a kudarcra, de vállalta a felelősséget. Az olasz bajnoki forduló másik csúcspontját egy brazil szolgáltatta.

A címvédő Internazionale vasárnap megsemmisítő vereséget szenvedett az Atalanta vendégeként. Jose Mourinho csapata csak a szerencséjének köszönhette, hogy a második helyen álló Juventus nem csökkentette egypontosra a lemaradását, miután a Lazióval csak döntetlenre futotta.

„Nem találok magyarázatot az első fél órában nyújtott produkcióra, szomorú vagyok és dühös. A vesztes mérkőzések után általában az ellenfelet dicsérem, de olyan gyengén futballoztunk, hogy csak magunkat okolhatjuk a történtekért” – mondta Mourinho, majd hozzátette: „Nevetséges gólokat kaptunk, ezért inkább csöndben maradok, hadd írjanak az újságírók azt, amit akarnak.”

Az Inter kisebb hullámvölgybe került, hiszen a múlt héten csak döntetlent játszott a Cagliarival, és a téli szünet előtti utolsó bajnokin is csak vitatott körülmények között szerezte meg a három pontot.



Az AS Románál örülnének az ilyen gondoknak, a tavalyi ezüstérmes gárda borzasztóan kezdte a szezont, a csapat mostanra kezdi összeszedni magát. Francesco Tottiék a vasárnapi győzelmükkel a tabella nyolcadik helyére kapaszkodtak fel. A Torino elleni meccs döntő találatát a 92. percben ollózta Julio Baptista.








—-A Serie A legjobbjai—-

Az Oscar díjasok:
Legjobb labdarúgó: Zlatan Ibrahimovic (svéd, Inter)
Legjobb olasz labdarúgó: Alessandro Del Piero (Juventus)
Legjobb külföldi labdarúgó: Zlatan Ibrahimovic (svéd, Inter)
Legjobb fiatal labdarúgó: Marek Hamsik (szlovák, Napoli)
Legjobb kapus: Gianluigi Buffon (Juventus)
Legjobb védő: Giorgio Chiellini (Juventus)
Legjobb edző: Cesare Prandelli (Fiorentina)
Legjobb bíró: Roberto Rosetti


Ajánlott videó

Olvasói sztorik