Élet-Stílus

Carragher: Németh Krisztián a legjobb

A Liverpool védője évértékelő interjújában megdicsérte a tartalékbajnokság magyar gólkirályát. Fernando Torres eközben egy váratlan nyilatkozattal sokkolta a klub szurkolóit.

Meglepő nyilatkozatot tett Fernando Torres, az angol bajnoki listavezető Liverpool támadója. A spanyol játékos szerint a Manchester United a bajnoki cím legnagyobb esélyese, annak ellenére, hogy a címvédő öt ponttal követi a tabellán a csapatát.

A manchesteri együttes a hétvégén meggyőző játékkal, simán verte a második helyezett Chelsea-t az Old Traffordon, és győzelmével öt pontra megközelítette a Stoke City ellen csak gól nélküli döntetlenre képes Liverpoolt. A MU ráadásul a vesztett pontok tekintetében már meg is előzte a listavezetőt, és ha az elhalasztott korábbi két meccsét megnyeri, akkor a tabellán is az élre állhat.

Torres harmadik lett a FIFA szavazásán Ronaldo és Messi mögött (MTI/EPA)

Torres harmadik lett a FIFA szavazásán Ronaldo és Messi mögött (MTI/EPA)

“A véleményem szerint a MU a bajnoki cím esélyese. Ők a címvédők, és az elmúlt években számos alkalommal bebizonyították, hogy rendkívül erős a csapatuk” – nyilatkozta a 24 éves támadó, aki nemrég tért vissza a kezdőbe egy sérülést követően. Torres szerint a bajnoki cím március 14-én, az Old Traffordon dőlhet el.

“Jelenésünk van a United otthonában, és aztán az Arsenalt és a Chelsea-t is otthon fogadjuk. Az utolsó fordulóig harcolnunk kell, ha bajnokok akarunk lenni” – tette hozzá Torres, akit jelöltek a FIFA Év játékosa címére, amelyet hétfő este Cristiano Ronaldónak ítéltek oda. Sok ideje nem lesz az ünneplésre a portugálnak, a MU szerdán az egyik elhalasztott meccset pótolja, és otthon fogadja a verhetőnek tűnő Wigan csapatát.

németh Krisztián a legjobb

A Liverpool egyik legrutinosabb tagját, Jamie Carraghert kérdezték az egyesület honlapján az elmúlt esztendőről. A nagycsapat legjobbja Fernando Torres volt, és a tartalékoknál is egy támadót, jelesül Németh Krisztiánt választott a 30 éves védő. “Darby és Spearing szépen fejlődtek, Insua és Plessis már a nagycsapatban is bemutatkozott, de azt hiszem Németh volt a legjobb. Rengeteg gólt lőtt a tartalékbajnokságban” – indokolta döntését Carragher.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik