Élet-Stílus

Lisztes próbajátékon Németországban

Kiesett tavaly az élvonalból a Hansa Rostock együttese, amely a másodosztályban is csak bukdácsol. A klub többek között Lisztes Krisztiántól várja, hogy kilábaljon a hullámvölgyből.

A rostocki klub szurkolói minél hamarabb elfelejtenék a gyászosra sikeredett 2008-as évet. A kedvenceik a Nürnberg és a Duisburg társaságában kipottyantak az élvonalból, és jelenleg mindössze három pont választja el őket a kieső helyektől.

A vezetőség januárban megerősíti a keretet, Lisztes Krisztián is a Hansánál köthet ki. A 32 éves középpályást egykori brémai csapattársa, a kispadon ülő Dieter Eilts hívta meg próbajátékra.

Ősszel a REAC-ban futballozott (MTI)

Ősszel a REAC-ban futballozott (MTI)

A REAC-ban futballozó Lisztes neve jól cseng Németországban, 1996 és 2006 között a VfB Stuttgart, a Werder Bremen és a Borussia Mönchengladbach játékosaként 206 Bundesliga-meccsen 20 gólig jutott. A válogatottban nyolcszor kapott lehetőséget.

Az augsburgi lapok még december elején szellőztették meg, hogy a szintén a német másodosztályban, az FC Augsburgnál alkalmazásban álló Szabics Imre is a Hansa Rostockhoz kerülhet.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik