Élet-Stílus

Óva inti a külügy a Malajziába látogatókat

admin
admin

2009. 01. 06. 10:32

A Külügyminisztérium azt javasolja azoknak a magyar turistáknak, akik a malajziai főváros szórakoztató negyedeibe látogatnak, hogy a késő esti órákban az utcákon kerüljék a helyiek összeverődő csoportosulásait.

A Külügyminisztérium azt javasolja, hogy a szokásosnál is nagyobb körültekintéssel járjanak el azok a magyarok, akik mostanában a malajziai főváros szórakoztató negyedeibe látogatnak.

A tárcánál azt javasolják, hogy az odalátogatók lehetőleg maradjanak nagyobb társaságban, és a késő esti órákban az utcákon kerüljék a helyiek összeverődő csoportosulásait. Az utóbbi időben többször is előfordult, hogy Kuala Lumpur több körzetében (Heritage, Row, Bangsar, Bukit Bintang) malajziaiak minden ok nélkül külföldieket molesztáltak, és nem egyet közülük, puszta idegengyűlöletből, meg is vertek.

vissza a címlapra

Legfrissebb videó mutasd mind

Budapest, 2016. február 26.
A Microsoft informatikai világcég magyarországi székháza az egykori óbudai Gázgyár területén létesült Graphisoft parkban, a főváros III. kerületében.
MTVA/Bizományosi: Jászai Csaba 
***************************
Kedves Felhasználó!
Ez a fotó nem a Duna Médiaszolgáltató Zrt./MTI által készített és kiadott fényképfelvétel, így harmadik személy által támasztott bárminemű – különösen szerzői jogi, szomszédos jogi és személyiségi jogi – igényért a fotó készítője közvetlenül maga áll helyt, az MTVA felelőssége e körben kizárt.
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.