Élet-Stílus

Ferguson elengedné Tévezt

Először beszélt az argentin Carlos Tévez lehetséges távozásáról Alex Ferguson, a Manchester United futballcsapatának mestere. A skót vezetőedző "engedékenységéről" a Sunday Express adott hírt vasárnap.

Ferguson az eligazolás eshetőségét az után vetette fel, hogy Tévez – akinek szerződése a nyáron lejár az angol bajnokcsapatnál – fizetésemeléshez kötötte maradását. A dél-amerikai csatár bérnövelési igényét azzal párhuzamosan kezdte egyre sűrűbben felemlegetni, hogy a nemzetközi színtéren az MU egyik legnagyobb vetélytársának számító Real Madrid kivetette hálóját rá, mind erőteljesebb érdeklődést mutatva iránta.

A Sunday Express ugyanakkor idézte az argentin játékos taktikus kijelentését is, amely szerint kész tovább szolgálni Manchesterben, ha sikerül megállapodni a folytatásról. “Az ügynököm folyamatos kapcsolatban van a klubbal, és a tárgyalások pozitív irányban haladnak” – mondta a 24 éves Tévez.

Elvétve kerül csak be a kezdőbe (MTI/EPA)

Elvétve kerül csak be a kezdőbe (MTI/EPA)

A lap szerint az argentin labdarúgó, akinek piaci ára 32 millió euró, azért is fontolgatja elmenetele lehetőségét, mert csak a negyedik támadónak számít Fergusonnál a portugál aranylabdás Cristiano Ronaldo, továbbá Wayne Rooney és a bolgár Dimitar Berbatov mögött.

szerb tehetségek a unitedban

A Bajnokok Ligájában és az angol pontvadászatban is címvédő Manchester United leigazolta Zoran Tosicot, a Partizan Beograd labdarúgóját. A 21 éves szélsőre – aki eddig 12-szer szerepelt a szerb válogatottban – a pekingi olimpián figyelt fel Sir Alex Ferguson vezetőedző. Tosichoz hasonlóan honfitársa és klubtársa, Adem Ljajic is aláírt a Vörös ördögökhöz, ám a 17 éves csatár egyelőre kölcsönben a Partizannál marad.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik