Élet-Stílus

Rieb György maradt az FTC elnöke

admin
admin

2008. 12. 17. 14:10

A Ferencvárosi Torna Club múlt héten összeállt új elnöksége első - keddi - ülésén Rieb Györgyöt, az eddigi első embert választotta meg a klub elnökének.

Az FTC honlapja arról számolt be, hogy a sportvezető elfogadta a megbízatást, így a jövőben is ő vezeti majd az egyesületet.

Az ülésen döntés született arról is, hogy tíz szakosztály gazdasági társasággá alakuljon át, s hogy az új kft.-k a klub 52 százalékos tulajdonrészesedésével jöjjenek létre.

A szakosztályokat ügyvezetőként az alábbiak vezetik. Atlétika: Fejős Mihály; akrobatikus torna: Aradiné Deák Katalin; birkózás: Sike András; curling: Besnicz Péter; hoki: Al Dahduh Muhanned; női torna: Bathó Márta; teke: Danóczy Richárd, úszás: Fodor Szabolcs; vízilabda: Farkas József; vízilabda Up: Kádas Géza.

A zöld-fehér klub elnöksége a 2009. évi tagsági díj mértékéről is határozatot hozott. A rendes tagok évi tagdíja tizennyolcezer forint, amelyet 2009. január 31-ig kell befizetni az OTP-nél vezetett tagdíjfizetési számlára.

vissza a címlapra

Legfrissebb videó mutasd mind

Budapest, 2017. március 20.
Idős nyugdíjas nő távozik a Nyugdíjfolyósító Igazgatóság ügyfélszolgálatának épületéből a főváros XIII. kerületében, a Váci út 73-nál.
MTVA/Bizományosi: Jászai Csaba 
***************************
Kedves Felhasználó!
Ez a fotó nem a Duna Médiaszolgáltató Zrt./MTI által készített és kiadott fényképfelvétel, így harmadik személy által támasztott bárminemű – különösen szerzői jogi, szomszédos jogi és személyiségi jogi – igényért a fotó készítője közvetlenül maga áll helyt, az MTVA felelőssége e körben kizárt.
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.