Élet-Stílus

Schuster: semmi esélyünk a Barca ellen

Jövő hétvégén rendezik meg Spanyolországban az El Clasicót, a Barcelona és a Real Madrid összecsapását. A bajnoki címvédő fővárosiak trénere szerint csapatának esélye nincsen a kirobbanó formában futballozó katalánok ellen, akik hat ponttal vezetik a tabellát.

Barcelonára figyel a focivilág jövő szombaton. A Nou Campban a spanyol labdarúgás két sztárcsapata, a Barcelona és a Real Madrid csap össze. Tavaly idegenben és otthon is a fővárosiak nyertek, idén azonban az előjelek a Barca sikerét ígérik. Így látja ezt Bernd Schuster, a madridiak német trénere is.

„Esélyünk sincs három ponttal távozni a Barcelona otthonából” – nyilatkozta a Sevilla elleni 3-4-re elbukott hazai bajnokit követően a szakember. „A Barcelona elleni mérkőzés miatt kevésbé aggódom, mint a többi összecsapás miatt” – mondta Schuster, aki szerint idén tarolhatnak a katalánok.


Lélektani hadviselés, vagy tényleg nem bízik a győzelemben? (MTI/EPA)

Lélektani hadviselés, vagy tényleg nem bízik a győzelemben? (MTI/EPA)

A Sevilla elleni találkozót követően a német mester arról is beszélt, hogy esze ágában sincsen lemondani a posztjáról: „A játékosok továbbra is bíznak bennem, és a Sevilla ellen megmutatták, hogy a hozzáállásukkal sincsen probléma.” A madridiak 1-3-as hátrányba kerültek az első félidőben, a fordulás után két perccel alatt egyenlítettek, hogy aztán Robben kiállítása után a Sevilla megszerezze a győztes gólt.

„Ha Robbent nem állítják ki, megnyerhettük volna a mérkőzést. Nem a szerencsén múlt, hogy végül kikaptunk, csak saját magunkat okolhatjuk a vereségért” – így Schuster. A német tréner szerint a csapata az első félidőben gyengén futballozott, és ezért hagyta el végül vesztesen a pályát.

Real Madrid-Sevilla 3-4


Ajánlott videó

Olvasói sztorik