Élet-Stílus

Robinho kívánsága: Kakát és Agüerót a Citybe!

Robinho, a Manchester City labdarúgója elárulta, kiket látna szívesen maga mellett a támadósorban. A Lazio pedig a City brazilját, Elanót szerződtetné.

Az új főnököknek köszönhetően megtollasodott Manchester Cityvel kapcsolatban már egy sor klasszist hírbe hoztak, és Robinho, a csapat sztárja most elárulta, őt kit látna szívesen maga mellett a támadósorban.

Nos, elsősorban válogatottbeli csapattársát, Kakát, de akkor is madarat lehetne vele fogatni, ha Citynek sikerülne megszereznie Sergio ‘Kun’ Agüerót, az Atlético Madrid argentin gólfelelősét.

Robinho leigazolná Sergio Agüerót (Marca)

Robinho leigazolná Sergio Agüerót (Marca)

„Bármelyikük nagy erősége lenne a csapatnak, és én is nagyon boldog lennék, elsősorban Kakával, de Agüeróval boldogan játszanék együtt. Utóbbi is parédés labdarúgó, nem véletlenül szeptemberben 32,5 millió fontért igazolt le a City a Realtól.
Más kérdés, hogy a gárda Robinhóval is csak 14. a tabellán.

Nem csak vevőként, eladóként is feltűnhet januárban az átigazolási piacon a manchesteri klub, miután a Lazio szemet vetett Elanóra, akinek a brazil mellett olasz útleve is van, és ez a tény még vonzóbbá teszi. A 27 éves brazil játékos 2007 nyarán igazolt a Cityhez, ám a hírek nem felhőtlen a viszonya Mark Hughes menedzserrel, így nem lenne ellenére a váltás.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik