Élet-Stílus

Messi: nem az Aranylabda a legfontosabb

Lionel Messit nem izgatja különösebben, hogy nem az övé lett az Aranylabda; ahogy fogalmazott: számára fontosabb a Barcelona és Argentína sikere.

A Barcelona zsenije tavaly a harmadik, idén pedig a második helyen zárt az Aranylabda-szavazáson, de nem állíthatjuk, hogy csalódott emiatt. Mint mondta, az egyéni elismerések is fontosak, ugyanakkor ő inkább a csapataival érne el sikereket.

„Minden játékos szeretne aranylabdás lenni, de persze nem ez a legfontosabb. Én elsősorban a Barcelonával és Argentínával akarok trófeákat nyerni” – magyarázta Messi, aki biztos volt abban, hogy az idén a második helyen zár a France Football magazin szavazásán.

Lionel Messi csapataival lenne sikeres (MTI/EPA)

Lionel Messi csapataival lenne sikeres (MTI/EPA)

„A második helyre számítottam, és bejött. Cristiano Ronaldo egyébként megérdemelten söpörte be a díjat, hiszen remek szezonja volt, két fontos trófeát is nyert” – véli Messi.

A 21 éves argentin támadó „csak” olimpiai bajnoki címet tud felmutatni az előző szezonból, míg a megkoronázott Cristiano Ronaldo angol bajnokságot és Bajnokok Ligáját nyert a Manchester Uniteddel, amelynek szerelésében 42 gólig jutott.
A Premier League-ben, valamint a BL-ben is gólkirály volt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik