Élet-Stílus

Manchester City: 81 millió egy világsztárért

Megdőlhet az átigazolási rekord: a Premier League-ben szereplő Manchester City világsztárt akar igazolni, és kész 81 millió eurót fizetni a kiszemeltjéért.

Az új tulajdonosainak köszönhetően megtollasodott manchesteri együttes januárban megdöntheti az átigazolási rekordot – jelentette az Independent. A brit újság azt ugyanakkor azt nem közölte, hogy a City arab főnökei kinek a megszerzéséért nyitják majd ki a pénzeszsákot, csak annyit írt, hogy a klub egy világsztárért jelentős ajánlatot kíván tenni a téli átigazolási időszakban, akár 81 millió eurót is kifizetne a kiszemeltjéért.

Lionel Messit is szívesen látnák a Citynél (MTI/EPA)

Lionel Messit is szívesen látnák a Citynél (MTI/EPA)

A brazil Robinhót már megszerző angol egylet kívánságlistáján Samuel Eto’o, Lionel Messi (Barcelona), Fernando Torres (Liverpool), Carlos Tevez, Cristiano Ronaldo (Manchester United), Kaká (AC Milan) szerepel. Továbbá a City Gianluigi Buffont (Juventus) és David Villát (Valencia) is kinézte magának, de értük legfeljebb nyáron száll majd harcba.

Az átigazolási rekordot a Real Madrid tartja 56 millió euróval; a királyiak ennyiért szerezték meg a francia Zinedine Zidane-t 2001-ben a Juventustól.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik