Élet-Stílus

Összeomlik a Toro Rosso?

A Toro Rossóból való múlt heti kiszállása után Gerhard Berger azonnal vissza is térhet a Forma-1-be - az osztrák állítólag a Force Indiánál folytatja.

A müncheni TZ értesülései szerint a Toro Rossóban bírt tulajdonrészének eladása után Gerhard Berger hamarabb visszatérhet a Forma-1-be, mint bárki gondolná. A lap úgy tudja, hogy az osztrák a Force Indiánál találhat magának helyet.

A sereghajtónál nemrég történt átszervezés, a tulajdonos, Vijay Mallya a csapatfőnököt, Colin Kollest és a technikai igazgatót, Mike Gascoyne-t is elbocsátotta pár hete, nem sokkal a McLarennel kötött együttműködés bejelentése előtt, így a Force India jelenleg vezetőség nélkül áll.

Briatore, Tost és Berger (MTI/EPA)

Briatore, Tost és Berger (MTI/EPA)

Az egykori McLaren-pilóta Berger mellett állítólag a Toro Rossótól a rivális kiscsapathoz vándorolna a csapat másik vezetője, Franz Tost, és a szintén egykori mclarenes mérnök, Giorgio Ascanelli is.

Ha fentiek igaznak bizonyulnak, könnyen lehet, hogy a Toro Rosso nem éri meg a 2009-es idényt, lehetséges, hogy a Red Bull-milliárdos, Dietrich Mateschitz nem is azért vette teljes tulajdonába a csapatot, hogy továbbadja, hanem a megszüntetésre készül.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik