Élet-Stílus

Fogyatkozik a Real-keret

Újabb játékosokkal bővült a Real Madrid labdarúgócsapatának sérültlistája: a hétvégi fordulót követően a portugál Pepe, a holland Wesley Sneijder és Miguel Torres dőlt ki a sorból.

A fővárosi klub tájékoztatása szerint Pepe négy, Torres három, Sneijder pedig két hétig nem léphet pályára. Mindez azt jelenti, hogy a trióból egyedül a holland középpályásnak van esélye arra, hogy ott legyen az FC Barcelona elleni december 14-i örökrangadón.

Bernd Schuster vezetőedzőnek rendkívül nehéz dolga van, hiszen eddig is komoly futballisták alkották a sérültek listáját: a német tréner nem számíthat a holland Ruud van Nistelrooy, Arjen Robben, az argentin Gonzalo Higuain, a mali Mahamadou Diarra, a spanyol and Ruben de la Red, az olasz Fabio Cannavaro és az argentin Gabriel Heinzére sem.

A Real jelenleg a negyedik a spanyol pontvadászatban, szombaton a Getafe otthonában szenvedett 3-1-es vereséget.

Huntelaar Madridban?

Spanyol lapértesülések szerint a Real Madridban folytatja pályafutását Klaas-Jan Huntelaar, az Ajax Amsterdam labdarúgója. A Marca című spanyol sportnapilap információ szerint a 25 éves támadó a téli átigazolási szezonban érkezik a sérülésektől tizedelt fővárosi alakulathoz. A holland válogatott futballista első számú feladata az lesz, hogy pótolja a térdsérülést szenvedett honfitársát, Ruud van Nistelrooyt, aki ebben a szezonban már nem játszhat.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik