Élet-Stílus

Adriano: irány München?

A német bajnok Bayern München is csatlakozott az Adrianóért folytatott vetélkedőkhöz. Az Inter korábban jelezte, hogy a brazil támadó nélkül is el tudja képzelni a jövőt.

Az életvitele miatt is hírhedt Adriano jóval korábban megkérdőjeleződő helyzete Jose Mourinho érkezése után sem oldódott meg Milánóban.

A portugál szakvezető ritkán nyújt lehetőséget a brazilnak, sőt, a Drogba szerződtetését fontolgató olaszok megválnának a csatártól – akár Crespóval és Balotellivel együtt.

Korábban az Olympique Lyon, a Palermo, a Manchester City és a városi rivális Milan is érdeklődött a támadó iránt, s a „klubhoz” a jelek szerint csatlakozott a müncheni nagycsapat is – nem utolsó sorban azért, mert januárban alighanem távozik a Toni és Klose szereplése miatti mellőzést nehezen emésztő, 15 millió euróra tartott válogatott Lukas Podolski.

Az olasz tuttomercatoweb.com szerint a bajorok esélye nem kevés, hisz az Inter nem szeretné erősíteni olasz riválisait, ráadásul a Bayern Jürgen Klinsmann személyében olyan szakvezetővel rendelkezik, akinek igencsak jók a milánói kapcsolatai (a világ- és Európa-bajnok támadó 1989 és 1992 között három évet töltött a fekete-kékeknél, 1991-ben UEFA-kupát nyert a lombardokkal).


Adriano iránt fokozott az érdeklődés (Ansa)

Adriano iránt fokozott az érdeklődés (Ansa)

Münchenben Van Buyten és Lúcio szekérrúdja is kifele áll. A belga teljesítményével elégedetlenek az Allianz Arenában (a Tottenham lehet a kérő), míg a brazilt a Juventus és a Manchester City is figyeli. Pótlásukra érkezhet a Wolfsburg színeiben a német “tűzkeresztségen” már átesett olasz válogatott Andrea Barzagli, a 2011-ig jelenlegi együtteséhez kötött középső védőért a Fiorentinával meccselhet a Bayern.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik