Élet-Stílus

Csatárínség az Old Traffordon

Sérülés miatt nem játszhat az Aston Villa elleni szombati angol bajnoki mérkőzésen Dimitar Berbatov, a címvédő Manchester United bolgár labdarúgója. Wayne Rooney szereplése is kérdéses.

A remek támadó a bolgár válogatott hétközi, Szerbia elleni – katasztrofális, 1-6-os eredménnyel végződő – találkozóján sérült meg.

A középcsatár már a belgrádi mérkőzés első félidejében cserét kért fájó combja miatt, s már ekkor sejteni lehetett, hogy akár hosszabb kihagyás vár rá.

„A United orvosi stábja megvizsgálta Dimitar állapotát, s ezek szerint várhatóan hét-tíz napot kell majd kihagynia” – árulta el a bolgár Darik Radiónak nyilatkozó Emil Dancsev, a válogatott támadó ügynöke.

Nem kizárt, hogy Berbatov a Villarreal elleni BL-mérkőzést, illetve a jövő vasárnapi, Manchester City elleni helyi derbit is kihagyja majd.

Főhet Sir Alex Ferguson feje: a vezetőedzőnek a szombati, Villa Parkban esedékes összecsapáson várhatóan Rio Ferdinandot és Rooney-t is nélkülöznie kell (az angol válogatott támadó betegsége miatt a németek elleni berlini találkozón sem szerepelt).

Ráadásul a birminghami kiruccanás távolról sem tűnik könnyednek, a Villa legutóbb az Arsenalt múlta felül az Emirates stadionban, s egyre inkább úgy tűnik, stabil tagja lehet az élbolynak.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik