Élet-Stílus

Real Madrid: Schuster helyett Ancelotti?

A Real Madrid futballcsapatának német vezetőedzője, Bernd Schuster helyett az olasz Carlo Ancelottit, a Milan mesterét vizionálja a királyi gárda új szakvezetőjének a Marca.

Az ibériai ország legnépszerűbb sportnapilapja csütörtökön címoldalán hozta Ancelotti fotóját, leszögezve, hogy a Real mielőbb meg akarja szerezni a trénert, akivel még megmenthető a szezon a blancók bajnoki címvédő csapata számára mind a Primera Divisiónban, mind a Bajnokok Ligájában.

A Marca szerint a madridi klub irányítói azt szeretnék, ha “villámigazolással” kerülne át hozzájuk Milánóból a szakvezető, s már a hétvégi, Huelva elleni bajnokin, de legkésőbb a jövő keddi, a fehérorosz BATE Boriszovval játszandó BL-meccsen ő dirigálná Raúlékat. A sportlap úgy tudja, hogy a Realnál nem átmeneti edzőt keresnek, hanem olyan szaktekintélyt, aki hosszabb távra szerződne a madridi élcsapathoz.

Carlo Ancelottit (balról) Madridban is szívesen látnák (dpa)

Carlo Ancelottit (balról) Madridban is szívesen látnák (dpa)

Ancelotti átcsábítása – akit állítólag egyszer már, jelesül 2006-ban, megkörnyékezett a Real Madrid – mindazonáltal nemcsak hosszadalmasabbnak ígérkezik, de roppant nehéznek is, egyfelől mert az olasz mester az AC Milannál eredményesen és jól dolgozik, másfelől szerződése 2010-ig a milánói elitalakulathoz köti őt.

Az itáliai szakember azt követően került a képbe, hogy Rafa Benítez, a Liverpool vezetőedzője nemet mondott a madridi megkeresésre.

A Marca információja mindazonáltal azt jelzi, a királyi gárda vezérkara buzgón kutatja az utódot azzal együtt is, hogy hétfőn Predrag Mijatovics sportigazgató az utóbbi időszak gyenge eredményei ellenére a klubvezetés „teljes bizalmáról” biztosította a német vezetőedzőt.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik