Élet-Stílus

Schuster egyelőre maradhat

A hétfő esti sajtótájékoztatóján a várakozásokkal ellentétben Predrag Mijatovic, a Real Madrid sportigazgatója bejelentette, hogy Bernd Schuster marad a csapat vezetőedzője.

“Ramon Calderón klubelnökkel együtt maximálisan hiszünk és bízunk a játékosainkban és a szakmai stábban” – mondta Mijatovic.

A német szakemberről a következőket mondta a sportvezető: “Az utóbbi napok eredményei nem kényszeríthetnek bennünket arra, hogy hibás döntéseket hozzunk. A szezon végén majd elemezzük az eltelt időszakot, és eldöntjük mit kell tennünk a jövőt illetően” – fogalmazott Mijatovic, hozzátéve, hogy a téli átigazolási időszakban egy, vagy két futballistát szeretnének leigazolni.

Hullámvölgyben a királyi gárda

Egyes vélemények szerint csak azért maradhat a német, mert a vezetők még nem döntöttek az utódjáról. A Real Madrid december 7-ei éves közgyűlésén feltehetően ismét előkerül a téma, ha a szurkolók kiállnak a tréner mellett, akkor az elnök Ramón Calderon is kitart mellette.

A szurkolókon múlhat a sorsa (MTI/EPA)

A szurkolókon múlhat a sorsa (MTI/EPA)

Spanyol lapok biztosra vették, hogy a Real Valladolid ellen 1-0-ra elveszített bajnoki után a német szakembernek fel kell állnia a kispadról. A madridiak múlt héten kiestek a Spanyol Király Kupából, miután az oda-visszavágós párharc során nem tudták elbúcsúztatni a harmadosztályú Real Union csapatát, ezenkívül idegenben és otthon is kikaptak a Bajnokok Ligája csoportkörében a Juventustól.

A spanyol bajnokságban a fővárosiak a negyedik helyen állnak öt ponttal lemaradva a listavezető FC Barcelonától.

A drukkerek a vezetést hibáztatják

A szurkolók szerint elsősorban nem a tréner tehet a gyengébb szereplésről. A Marca körkérdéses szavazásának eredménye szerint csak 16 százalékban hibás a tréner, mintegy 27 százalék a futballistákat okolja, míg a többség, 56 százalék szerint a vezetés az első számú felelős.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik