Élet-Stílus

Schumi visszaszólt Barrichellónak

Michael Schumacher diplomatikusan ugyan, de elküldte a melegebb éghajlatra Rubens Barrichellót, aki nemrég kétségbe vonta, hogy a lányokat szereti...

Nincs túl jó passzban Rubens Barrichello. Bár a brazil pilóta már három éve van a Hondánál, továbbra is a Ferrarinál töltött időn kesereg. Nemrég arról beszélt, hogy egyszer majd kitálal, és könyvéből mindenki megtudhatja, miket is élt át a Ferrarinál töltött hat év alatt.

A brazilnak csak másodlagos szerep jutott a „vörösöknél” Michael Schumacher mellett, ami olyan mély nyomokat hagyott benne, hogy nemrég ittas állapotban azt állította, hogy a német nem a lányokat szereti – csak ő éppen másképp fogalmazott. („Schumacher viado”)

Barrichello Schumacher mellett nem rúgott labdába (vezess.hu)

Barrichello Schumacher mellett nem rúgott labdába (vezess.hu)

A hétszeres világbajnok most reagált: szerinte nem bántak hátrányosan a volt csapattársával a Ferrarinál, egyszerűen lassabb volt nála. „Senki nem tud lelassítani téged egy szerződéssel. Ha gyors vagy, akkor gyors vagy, és te vagy az első számú versenyző” – érvelt egyszerűen Scumacher.

Miközben a német klasszis öt egyéni világbajnoki címet szerzett a Ferrarival, addig a Barrichello csupán kilenc futamgyőzelemig jutott. A brazil egyébként azért távozott a csapattól, mert elege lett a másodhegedűs szerepből, és abból, hogy többször is el kellett engednie a csapat utasítására Schumachert.

A Barrichello kontra Schumacher üggyel kapcsolatban még annyit: Schumi nős, 1995-ben vette feleségül Corinna Betscht, akitől két gyermeke született, Gina-Maria és Mick.

Előzmények: Barrichello dalra fakadt

Barrichello a Sao Pauló-i Disco báran feleségével, Felipe Massával és annak kedvesével szórakozott, majd több pohár ital elfogyasztása után egyszer csak magához vette a mikrofont, rátette a kezét Massa vállára, közben azt kezdte énekelni, hogy „Schumacher viado” – magyarul annyit tesz, hogy Schumacher homoszexuális. Ezután odatartotta Massa és a többiek elé a mikrofont, akik először kissé meglepődtek, majd ők is vele „daloltak”, többször megismételve a rigmust.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik