Élet-Stílus

ABBA-show lesz, ABBA nélkül

Az Abba - The show című produkciót jövőre, február 11-én mutatják be a Papp László Budapest Sportarénában. A legnagyobb Abba-shownak tartott produkció 2009-es világkörüli turnéja során érinti Magyarországot.

Ez a program a legjobb ABBA-műsor az ABBA feloszlása óta, igazi ABBA-élmény – idézi a budapesti bemutatót szervező Showtime Budapest a hivatalos nemzetközi Abba Fan Club véleményét. A svéd csapat eredeti kísérőzenekarának két tagja is jön a budapesti koncertre.

A jövő évi ABBA – The Show-t a Mamma Mia, az idei év nagy filmsikere után mutatják be a legnagyobb európai arénákban, köztük a zürichi Hallenstadionban, a müncheni Olimpiahalléban, a berlini O2 arénában és a londoni Wembleyben.

Az ABBA – The Show követi a hetvenes évek sikercsapatának történetét a csúcsig, az együttes legnagyobb slágereit gyűjti csokorba a kétórás műsorban. Elhangzik többek között a Waterloo, az SOS, a Mamma Mia, a Dancing Queen, a Money, Money, Money és a Knowing Me, Knowing You is.

A produkció eddig hatalmas sikert aratott többek között Indiában, Spanyolországban, Amerikában is, a tengerentúlon a csúcspont a Hollywood Bowl-i teltházas előadás volt.

Az ABBA lemezeiből a mai napig évente kétmillió fogy, az együttes élő produkcióit pedig 1969 és 1981 között több mint egymillió ember láthatta. A produkció stábja hatkamionnyi felszereléssel és 50 fős személyzettel kel útra.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik