Élet-Stílus

Egészséges az ájultan elterülő Real-játékos (videó)

Az orvosok egyelőre mindent rendben találtak Ruben de la Rednél, az Európa-bajnok spanyol válogatott és a Real Madrid nemrégiben elájult labdarúgójánál.

A spanyol válogatott tagjaként nyáron Európa-bajnoki címet szerzett labdarúgó október 30-án, a Real Madrid Real Union elleni – 3-2-re elveszített – kupameccsén ájultan esett össze, s bár kis idő után visszanyerte eszméletét, hordágyon vitték le.

Az orvosi stáb egyik tagja pénteken, a Marca című spanyol sportlapnak nyilatkozva megnyugtatta de la Redért aggódókat, elmondta: a 23 éves játékos „tökéletes” állapotban van.

„Az eddig elvégzett vizsgálatok semmit sem mutattak ki, valamennyi eredmény negatív, ugyanakkor a vizsgálatok egészen addig folytatódnak, amíg ki nem derítjük, mi okozta az eszméletvesztést” – magyarázta Enrique Asin kardiológus.

De la Red ájulása (figyelem: sokkoló képek!)

Ami a klub többi „betegét” illeti: Pepe felépült combsérüléséből, és vélhetően pályára lép a szombaton esedékes Málaga elleni bajnokin, viszont Ruud van Nistelrooy térde súlyosan megsérült, így ő nem játszhat.
Előfordulhat, hogy a holland csak januárban tér majd vissza.

Sergio Ramos szereplése pedig egyelőre kérdéses. A Eb-győztes jobbhátvéd a Juventus ellen 2-0-ra elveszített BL-találkozón sérült meg. Arjen Robben pedig a bemelegítés során szenvedett izomszakadást a vádlijában. Neki másfél hónapot ki kell hagynia.

Joaquín a Juventusban?

A Juventus Joaquín az átigazolásáról tárgyal a Valenciával. A játékos – 2012-ig érvényes – szerződésének záradéka azt rögzíti, hogy a kivásárlási ár 40 millió euró, de a La Gazzetta dello Sport szerint az anyagilag nehéz helyzetben lévő Valencia már 15 millióért hajlandó túladni rajta. A Juve anyagi „áldozatkészsége” jelenleg 12 milliónál jár.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik